Canadese Kick-off Cycle Liberation tour 2015

Canadese Kick-off Cycle Liberation tour 2015:

In augustus 2014 is tijdens het bezoek van een groep fietsers en comité leden aan Canada, werd de officiële aftrap gedaan voor de tour van 2015. Als eerste was de groep van zo’n zeventien personen in het plaatsje Midland, Ontario in Canada. Daarbij is met een officiële dienst in de Legion (zie foto), het eerst magazine uitgereikt van de Frank Graham Cycle Liberation tour 2015.

Midland is zo ook de thuishaven van onze geliefde veteraan Frank Graham en zijn vrouw Mary Graham, als naamsbekende Markeloër, kunnen we zo onderhand wel zeggen, is zijn naam in de tournaam verenigd. Zo was daar ook, de altijd goedlachse Bert Reynolds en zijn vrouw Linda. Ook Bert is altijd nauw betrokken geweest bij bezoeken aan Markelo en heeft ook een exemplaar in ontvangst mogen nemen.

Gordon McKay, de burgemeester van Midland, die overigens weer een nieuwe ambt termijn heeft gekregen door zijn overwinning in de laatste verkiezing, hoopt er in 2015 ook weer bij te zijn.

Zo ook de plaats Chatham bezocht, waar onder andere Dottie Laurie, één van de organisatoren van de Canadese zijde, woont. Bij een mooi zwembad van Dottie vond de onthulling plaats van het magazine in aanwezigheid van de burgemeester van Chatham, Mr. Randy Hope. Op deze bijeenkomst was zo ook, een voor ons nog onbekende veteraan Hugh Johnston. Hugh vocht zijn weg naar Duitsland vanaf Italië, door Frankrijk en ook Nederland. We waren daarom ook vereerd met zijn aanwezigheid bij deze magazine onthulling.

Al met al was het bezoek aan Canada en daarbij ook de uitreiking van de magazines, wat tevens de officiële kick-off van de Frank Graham Cycle Liberation Tour voor Canadezen betekent.   

Geplaatst in Uncategorized.

Warning: qtranxf_excludeUntranslatedPostComments(): Argument #2 ($q) must be passed by reference, value given in /home/cyclelib/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *